Webshop  //  Köpvillkor  //  


Köpvillkor

 

Priser
Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Betalningsvillkor
Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet. Läs mer om Payson här: www.payson.se

Fraktkostnader
Fraktpriser anges i kundvagnen. Fraktfritt vid ordervärde överstigande 1000 kr.

Reklamationer
Synlig transportskada anmäls direkt till Posten vid mottagandet eller till Postens kundtjänst tel 020232221, och till oss på tel 0732527803. Skada som ej är synlig på ytteremballaget skall anmälas till oss inom 24 timmar efter mottagen leverans.

Cookies